Onsdag

Igar var det den 16:e, vilket innbar exakt en manad kvar tills vi landar pa Arlanda! Tiden har bokstavligt bara runnit ivag.. Men kul -  det ar bara fornamnet vi har haft!

Hur som helst, igar firade Ballineserna nagot 'Silent day' vilket skulle ha dopits om till SuckDay! Detta innebar att dom en gang om aret har en dag da ingen eller atminstonde sa lite el som mojligt skall anvadas, sa varan kvall var svart, trots att vi va nyktra! Inte nog med detta var aven alla affarer och restauranger stangda, och aven sa portarna ut ifran hotellet, sa det fanns inte mycket mer att gora an att tranga ner sig i poolen under dagen och kaka nudlar och kakor som vi hade bunkrat upp med dagen innan! ;p Lang trakig dag - JA!

Fran en sak till en annan har vi raknat ut att vi under varan resa har lyckats samla ihop hela 11 olika flygresor.. Inte illa for 10 000 ;-

(i brist pa andra bilder, da vi inte far in vara)

Jaha ni, och pa Fredag aker vi till Thailand alltsa.. Vi landar i Phuket och spenderar 2 natter i Karoon Beach, sen aker vi pa Sondag vidare mot Phi Phi! En manad i thai, blir nog ratt bra :)

Take Care! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0