Va fan har vi gjort...

Fragade just Sofia har brevid vad vi skulle slanga till med for nagon rubrik idag, och fick ovanstande svar..

Vi befinner oss nu pa Ao Nang och kom hit tidigare i morse! Vi har legat pa stranden under dagen och nu pa kvallskvisten strosat omkring och kollat i affarer och tog oss en MC-glass innan vi gick vidare till en svensk restaurang som heter 'Jeanetts'! Val dar bestallde jag & Kristin in en lycko portion med falukorv och stuvade makaroner, Sofia unnade sig kyckling+pommes+beasas & till efterratt tog vi oss en svensk appelpaj med vaniljsas! Halleluljamoment! Ao nang ar lite storre an just Railay och det kanns skont att ha lite affarer och liv runt om sig igen tillskillnad mot Railay da vi var tillbaka pa hotellrummet vid 8-snaret pa kvallen pga att vi hade gatt igenom alla barer och affarer vid den tiden.. Kroppen har fatt en chock till skillnad fran Australien nu, den tror nog vi ligger inne pa rehab! Det ska det bli andring pa ;)


Vi kan inte forsta att
3.5 manad kan ga sa fort som det har gjort nu under varan resa.. Det ar ju mer eller mindre en tredjedel av ett ar! Men vi har haft sa gymt kul & bra att jag onskar vi bara kunde komma hem och sen packa om vaskorna och aka igen :)



Alla vara nara och kara vi har traffat i Thailand har aven atervandt hem nu! Sa nu aterstar det val endast vi! & nar vi kommer hem.. ja da kommer det bjudas pa en hejdundrans fest pa
lordagen den 17:e, det ska hotell'o' ha forberett sig pa.. likasa ni ;)

An sa lange har vi hunnit med Phuket, Karon, PhiPhi, Koh Lanta, Railay, Ao nang! Kvarstar gor Koh Samui (hur det nu stavas), Koh Phangan, Koh Tao, Hua Hin & sista dagarna Bangkok for
lite shopping :)

Vi har aven en liten fundering vi inte har nagot svar pa an sa lange.. Hur stort kan Internet egentligen bli? Finns det inget stopp? Vart sparas allting? Finns den nagon mega harddisk som ligger inlast under jorden eller vad are? Alla svar tas emot med tacksamhet ;)

Onskar vi kunde lagga in lite bilder, men vi tar som sagt inga risker efter senaste incindenten! Bilderna kommer upp lite i efterhand nar vi star pa svensk mark! Ta hand om er sa hors vi snart igen, Puss&kram fran oss!


Kommentarer
Postat av: sophie

saknar er fööör mycket nu!

2010-03-31 @ 18:00:17
URL: http://sophietornander.blogg.se/
Postat av: Elvira

Klokren rubrik!

2010-04-06 @ 19:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0