Daligt med uppdatering!

Vi har inte varit sa flitiga de senast dagarna med uppdateringn har pa bloggen, men vi har tva valdigt bra anledningar faktiskt! Nr ett: Det kostar ratt mkt att sittavid datorn ofta, och Nr tva: Vi har faktiskt inte gjort ett skit som ar vart att skriva om! ;P

De senaste tva dygnen har det i stort sett kommit regnskurar hela tiden under dagen sa vi har sysselsatt oss med vara bocker och knallat ner till Coles (supermarket) ratt som det ar! Men igar hade vi lite soldis under dagen & inget regn, sa det gar forhoppningsvis at ratt hall!

Vad ar det med Sverige och sno iar?
Jag kan da inte minnas att det nagonsin har vart sa mycket sno som ni tycks ha dar hemma nu under hela min livstid.. Men natt positivt for er ar ju att ni kan roa er i skidbacken! ;)

For tillfallet sitter vi pa en bussstation ivag fran Noosa pa ett litet 'break'! Vi ska strax aka vidare mot Hervey Bay, dar vi ska spendera natten och imorgon bitti ska vi vidare mot Fraser Island, 2 natter & 3 dagar! Det blir forhoppningsvis mycket bilder och mycket att skriva om nar vi kommer tillbaka! :D

Cheers / Eve


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjena, har precis kommit in från skottning...ska väl ut igen om ett par timmar...usch!!! snöar som f_n!!! Annars så är det bara bra här hemma :) Hoppas att ni har det jätte bra på era utflykter som ni ska göra nu, det ska bli sååå kul att se bilder sen. Ha det super bra. Kram på er Tjejer. Ha det bäst.

2010-02-03 @ 15:53:40
Postat av: Susanne

Blev nått tokigt...det var jag som skrev förra inlägget <3

2010-02-03 @ 15:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0