hall i hatten!

Tidigare idag satt vi och forsokte boka en bussresa pa 24h ner till Byron Bay fran Airlie Beach dar vi for tillfallet befinner oss.. Dock visade det sig att vi endast hade 'One Way' pa varat Greyhound Buss-pass, sa det gick absolut inte for sig! Bra och val informerat av Killroy-travels, dar ska ni ha er en kanga!

Snabba ryck och 1,5h senare har vi ett flyg inbokat fran Airlie Beach redan imorgon kvall till Brisbane, och darefter en buss som tar oss fran Brisbane till Byron! Allt gar att losa.. med ratt summa pengar i planboken, Australien ar inte billigt kare lasare!

En annan sak vi glomde namna var att vi maste checka ut fran Hostelet imorgon vid 10.00 och varat plan lyfter inte forens vid 18.50 pa kvallen, den blir tuff med tanke pa att vi maste ha alla vara vaskor med oss.. SEN! Jo da har vi ju da landat i Brisbane runt 20.00 tiden och ska invanta bussen till Byron, som gar dagen efter (alla hjartans dag) vid 13.00, sa vi ska spendera natten pa flygplatsen i nagon oskon stallning ihopp om att fa lite somn, nu ar det bara dom billigaste alternativen som galler, nagon som har tips pa bra nudelmat? ;)

Thats it, vi uppdaterar mer senare! :)
Cheers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0