Bangkok

Klockan ar 06.30 har i Thailand och hemma ar klockan laggdags fortfarande!! Nu har val de flesta av er kommit hem ifran Malins 20ars fest pa statt och kommervara bakfulla nar ni laser det har :)

Vi har fatt sova ut inatt i en skon sang i cirka 4h, mer begar vi inte! Strax ska i hoppa pa planet mot Malaysia och sedan vanta dar nagra timmar for att sedan aka vidare mot Melbourne Australien!

Vi har det varmt och skont, och langtar tills vi far lagga oss pa en strand och ha det gott :)

Tidsskillnaden i Australien ar 9h frammat, men vi har vndt dygnet ratt bra an sa lange!

Ha det toppen sa hors vi narmare malet :)

Puss&Kram fran oss


Kommentarer
Postat av: Annica & Christer

Läggdax i Kga, efter lokalrevy med efterfest för oss! Planeringen håller :-) snart är ni i Australien och får vila ut! Tack Tone och Sören för att ni fixade natten i Bangkok för tjejerna!!!!

2010-01-10 @ 01:14:28
Postat av: Hanna

Skönt att allt går som planerat! Är inte ett dugg avundsjuk på Er....ler Här hemma går det ju nästan inte att gå ut pga kylan men tänk inte på oss utan njut av varje sekund för snart är ni på väg hem igen =)

Kram

2010-01-10 @ 01:17:44
Postat av: Bodins

Va skönt att allt har gått bra, förstår att det var skönt för Sofia att träffa familjen en stund. Snart så är ni där ni ska vara...Bondi beach <3 Ha det bäst. Å jag säger som ovanstående, Tack å bock Sören å Tone och välkomen hem i till kylan ;)

2010-01-10 @ 09:33:55
URL: http://karlskogabodins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0