Noosa

Vi forflyttar oss snabbt men effektivt genom landet, tack vare Greyhound! Igar lamnade vi Brisbane och akte tidigt pa morgonen vidare mot Australia Zoo, som ar Steve Irwins (Crocodile Hunter) foredetta zoo, eller ja det ar val hans familj som skoter det nu? Hur som helst, vi knallade runt dar under hela dagen och hade det riktigt mysigt! Det ar ett grymt bra zoo pa alla plan! Djuren har jatte stora hagar och allt ar uppbyggt som de skulle ha levt ett vilt djur, med andra ord, valdigt bra for djuren! Det var mysigt att knalla runt pa och det fanns manga roliga djur att se som man tidigare aldrig ens hade hort talas om!

Nar klockan slog 4, eller den skulle ha slagit fyra, men bussen kom vid halv 5 ist av nagon anledning satte vi oss pa bussen ytterligare 1h mot Noosa! Sa det ar har vi befinner oss for tillfallet! Enda skillnaden vi har markt genom att resa fran Melbourne upp hit an sa lange ar att det ar grymt mycket fuktigare, det gar inte en enda sekund pa dygnet som det inte rinner svett av dig! Ligger du ner i sangen och laser en bok dryper det av dig, sitter du och pratar med nagon dryper det, det gar med andra ord inte att rora sig utan att bli svett! ;p

Fast som vi har hort det har annu en stor snoomgang drivit in, sa vi njuter av varenda svettdroppe som bildas pa kroppen ;) Hoppas ni har det toppen hemma sa hors vi snart igen, nu ska jag forsoka ladda upp lite bilder har ocksa, Pussar&kramar fran oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0