Sydney - bondi beach

HejHopp!
Klockan ar 19.40 & hemma i kalla Sverige 09.40!

Igar kom vi till sydney via buss, som tog cirka 14 h. Vi startade i Melbourne och fick byta efter 8h i huvudstaden Canberra, efter 2 h vantetid hoppade vi pa nasta som tog oss till underbara Sydney! Vi bor pa ett hostel som heter Noah's Bakcpakcers, vilket ar att rekomendera! Mycket svenskar och overhuvudtaget glatt' och trevligt folk! Vi trivs som fisken i vattnet! Och pa tal om vatten, vi har endast 200m till Bondi Beach stranden, och en grym utsikt fran hostel'et pa stranden! Igar lag vi dar under nagra timmar och spanade runt, finns mycket snyggt att kolla pa har nere i Australien, inte som stadshotellet det har inte tjejer ;)

Pa tal om snyggt att kolla pa, vaknade vi i natt av att 2 stora surfbrador intar varat hostel-rum pa cirka 10 kvadrat och tar med andra ord upp det mesta av rummet! Med dessa tva surfbrador tillkom aven tva snygga stockholmare! Skont att antligen kunna snacka Svenska, engelskan jobbar vi fortfarande pa! Fick en hel del tips pa boende och bra strander, thankyou!

Hur som haver, vattnet har i Sydney ar faktiskt ruggit kallt sa nagot bada har det inte blivit, och igar blaste det storm ratt ordentligt som under kvallen aven drog med sig regn och blixtar och dunder! Men.. vi lever ; ) Och inte att glomma att namna livraddarna, tack vare dom skulle vi atminstonde kunna stanna en vecka till, yummie! for er som sett "Bondi Resque", we were there! Filminspelning var i full rulle och vi njot till fullo!

Idag har vi pga. mulet vader tagit bussen in till stan och gjort de vanliga turist-sakerna, i form av att checka in Opera huset, Harbour Bridge och knallar runt pa stan! Om vi inte tidigare har namnt det sa har Australien so far, ett grymt utbud pa shopping! Overallt och det mesta ar snyggt, synd att man inte var har for att shoppa! Vi har aven hunnit med att springa in pa Sydney Aquarium idag, kostade cirka 200 svenska kr, och va helt okej, bilder tankte vi aven forsoka slanga upp det med! ;)

Nu for att avsluta denna novell, med nagat smaskigt!
Igar efter stranden gick vi in pa 7-eleven for att kopa pasta med bolongnese-sas for att for forsta gangen under denna resa undvika nudlar med kycklingsmak! Bra insiativ av oss tyckte vi och slangde fram en bunt dollar, kommer hem och tilllagar det hela, och satter oss sedan pa terassen med utsikt over bondi!
Smakar grymt bra och kanner oss riktigt nojda med insatsen so long.. SEN!
...
...
...
Jo, tror ni inte att jag (evelina anna bodin, alias "oturens offer")
ska slanga i mig en sked med mat och upptacker i sista stund att jag hade kunnat fa med en liten krabat ner i magen.. Jora, en larv javel sitter pa min spagetti, glupsk javel!
Det var den maten.. Idag blev det nudlar igen-sakert kort!

Stay in toutch!


Kommentarer
Postat av: hon som fick messet med: RING NU: PANIK!!!!

Fan för er ;) Har ni inte sett Robinsson??? va va!!! Protien!!!!!

2010-01-14 @ 10:45:43
URL: http://karlskogabodins.blogg.se/
Postat av: Gillan

fan va tråkigt ni verkar ha de! Mycket roligare här hemma =) Är inte alls bitter, ja lovar!

2010-01-14 @ 12:13:14
Postat av: Sophie

det var jag som var larven ;) skulle bara kika hur ni hade det!

2010-01-14 @ 15:21:52
URL: http://sophietornander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0